Pressemeddelelse, Aarhus, d. 18.10.2016

En uforudsigelig og eksperimenterende debutroman på kanten af virkeligheden

Hvad er det, der bestemmer, om vi er tætte med andre mennesker? Hvad er det, der skubber os fra hinanden? Afstanden mellem mennesker er et hovedtema i “Stål og uld og ståluld” af Maibrit Nielsen.
Gennem sit ufiltrerede indblik i hovedpersonens tanker udforsker bogen de spændinger, der ligger mellem dyb forbundethed og distance.
Bogen vil gerne tale højt om det at have det svært med andre mennesker og samtidig at have en dyb længsel mod at høre til og at være noget værd.

Om bogen og forfatteren
“Stål og uld og ståluld” er en humoristisk og poetisk fortælling om en kvindes søgen efter samhørighed med andre mennesker. Hun plages af mærkværdige biller, der kommer og går, og en veninde, der bliver ved med at trænge sig på med uønsket wienerbrød. Da hun møder den ene og den anden, der næsten er tvillinger, sker der noget med hende. Noget hun ikke helt kan forklare, men som kommer til at påvirke hende dybt.

“Stål og uld og ståluld” er Maibrit Nielsens debutroman, som udkommer d. 1 november 2016 på hendes eget forlag ordkant. Bogen kan bestilles i alle boghandlere eller købes som indbundet bog eller e-bog på saxo.dk, bog-ide.dk og arnoldbusck.dk.

Maibrit er selvstændig forfatter, bosiddende i Aarhus og kæreste med musikeren Mikas. Sammen har de to børn, som de hjemmepasser.

Kontakt
Maibrit Nielsen
tlf: 61651075
email: ordkant@gmail.com

ordkant
Nymøllevej 8 1
Aarhus N