staal-og-uld-logo-m-maibrit-nielsen-small

Har du lyst til at dykke ind i et magisk univers, der handler om det uforklarlige, der ligger mellem mennesker, det der forbinder og adskiller os? Det er kernen i min bog, og hvis du har lyst til at købe den, kan du gøre det lige her.

Pris: 149,-

+ fragt (29,-)

Bestil bogen med tre trin

1) Overfør 178 kr via MobilePay til 61651075

2) Send mig din adresse:

2 + 5 =

3) Få “Stål og uld og ståluld” direkte i din postkasse

Hvad handler den om?

“Stål og uld og ståluld” er en humoristisk og poetisk fortælling om en kvindes søgen efter samhørighed med andre mennesker. Hun kan ikke finde ud af at være sammen med andre, men heller ikke undvære dem. Derfor befinder hun sig et smertefuldt og ambivalent sted midt imellem. Hun plages af mærkværdige biller, der kommer og går, og en veninde, der bliver ved med at trænge sig på med uønsket wienerbrød. Da hun møder den ene og den anden, der næsten er tvillinger, sker der noget med hende. Noget hun ikke helt kan forklare, men som kommer til at påvirke hende dybt.

“Stål og uld og ståluld” er en bog om det uforklarlige, der ligger mellem mennesker, det der forbinder og adskiller os. Især det smertelige, men også det sammensmeltende.

Køb også bogen her

Bogen kan også købes hos alle boghandlere – køb den på nettet eller bestil den hjem i din fysiske butik:

Har du lyst til en smagsprøve først?

Jeg vil gerne sende dig de tre første kapitler, hvis du er nysgerrig på bogen. Skriv dit navn og din email her, så tilmelder du dig min mailingliste og får automatisk læseprøven tilsendt!

kh Maibrit

P.S. Ingen spam, og du kan afmelde dig til enhver tid.

Tjek din indbakke! :)

Share This